Mètode Grinberg i reflexologia

ban1

Partint de la Lectura de Peus on s’observa quins són els patrons energètics, el Mètode Grinberg elabora un programa on la persona pugui aprendre com s’instal·len en ella aquests patrons d’una manera viva, no només intel·lectual, sinó a través de l’experiència, en el seu propi cos.

Un dels eixos de l’aprenentatge és fer conscient la manera de com s’enfronta el dolor. Generalment, quan tenim dolor, hi ha un gran percentatge que es degut a la reacció que automàticament tenim. A la nostra societat considerem que el dolor s’ha d’eliminar ràpidament. Així quedem indefensos davant d’ell. Creiem que no tindria d’existir el dolor (evidentment hi ha moltes classes de dolor i cal distingir quan es necessari que un metge hi intervingui). Des de el punt de vista energètic, el dolor és o bé un excés o una manca d’energia. Cada individu sent i reacciona de manera particular quan sent dolor, i cadascú té el seu llindar de tolerància. Conèixer les nostres reaccions al dolor i aprendre com ho fem ens dona una eina molt valuosa, ens proporciona llibertat per escollir davant el problema que se’ns presenta.

La Reflexologia ens connecta amb la terra. De la mateixa manera que un electrodomèstic ha de tenir una connexió de terra, la nostra energia també necessita un punt de descàrrega i aquest és als peus. En els peus es reflexa tot el cos, de manera que actuant des dels peus ajudem a circular l’energia allà on estigui encallada. La Reflexologia proporciona un alliberament, una relaxació i un benestar que es va instal·lant a mesura que la persona recupera l’equilibri.

Teresa Alfaras

Consulta els dimecres.

Per contactar amb mi cal fer-ho per whats app al 666107197 o bé per e-mail: teresalfaras@gmail.com