Procés personal integral

Slider

El treball que realitzo és integral perquè per aconseguir una millora personal requereix atendre els diferents nivells (conductes, emocions, pensaments) i veure com ens afecten.

Per entendre-ho millor, t’ho detallo pas per pas:

En la part de conductes i des del treball més pràctic, observem quines s’han tornat limitans o tòxiques, i les revisem per aconseguir una nova estructura de vida amb nous hàbits, on també és imprescindible aprendre a organitzar el temps lliure de forma saludable.

Des d’una altre àrea també és important l’acompanyament emocional que permeti treballar les emocions que més costen de sostenir, les que han quedat bloquejades o les que no deixen avançar cap als canvis, i aprendre de quina manera es poden expressar i canalitzar perquè ens aporti experiència que sumi i no que resti.

I per realitzar tot aquest procés de millora personal, també cal invertir en els canvis profunds de creences i conductes adquirides al llarg de la vida que actualment ens limiten i ens impossibiliten de trobar noves formes de viure i comunicar-nos.

Per aquest motiu si et trobes en un moment vital baix, amb emocions de desànim, apatia, depressió, desubicació, crisis personal, amb comportaments addictius o de descontrol d’impulsos … i alguns dels motius puguin ser situacions que s’ha produit a la teva vida com pèrdues, separacions, malalties, problemes familiars, experiències traumàtiques, etc..

Pels meus anys d’experiència, crec que et serà molt beneficiós realitzar un procés cap a la millora personal on treballem les diferents àrees vitals per aconseguir així la manera de reequilibrar-les.

I amb aquest re-equilibri…

Veuràs que la teva vida s’asserena de nou, però aquest cop, amb la sensació de que has après més de tu i de com afrontar el que et passi amb més tranquilitat i recursos personals.

“Crec en la capacitat de l’ésser humà per transitar les diferents etapes de la seva vida, i sens dubte, tu també la tens.”

 

Helena Masnou, Terapeuta gestalt i educadora social

Per concertar hora truqueu al 659 270 252

helena.masnou@gmail.com