Grup de dones

Slider

Grup de lectura del llibre “Mujeres que corren con los lobos” de Clarissa Pinkola Estés.

Taller vivencial per a dones en el qual es proposa a partir d’una lectura atenta del llibre de la poeta, cantadora i psicoanalista C. Pinkola Estés, “posar de nou en marxa la vida interior” de cadascuna de nosaltres.

Aquests grups estan enfocats en el creixement personal de les dones. Propicien el restabliment d’una xarxa de trobada, reflexió i ajuda mútua que, convertint-se en un espai matriu, afavoreix progressius naixements de consciencia.

Els encontres generen un aliment vital tant emocional com mental que ajuda a sanar aspectes ferits de la psique femenina, a restaurar i regenerar identitats malmeses, a crear vincles nutritius.

Reflexionarem sobre l’aplicació pràctica i quotidiana del que hem llegit, tot compartint records, experiències, somnis, i fomentant els recursos creatius de cada participant. Aprofundirem cada símbol, desvetllant les claus que ens donen els contes, assaborint cada “instrucció”, i aprendrem a utilitzar les eines psíquiques, a recordar la saviesa de l’ànima.

Progressivament, aquesta practica d’escolta i de diàleg més conscient revitalitza la vida interior de cadascuna i ens possibilita una actuació més assertiva en el món exterior.

Primer dissabte de cada mes de 10 a 14 h. a l’eixam.

Els dimarts quincenals a Barcelona a la llibreria Pròleg (grups de tarda).

Cal concertar una entrevista prèvia.

 

Muriel Chazalon, facilitadora del grup

678 101 464

http://www.blogdelesllobes.com