Grup de dones

ban1
ban1 - copy

Grup de lectura del llibre “Mujeres que corren con los lobos” de Clarissa Pinkola Estés.

Taller vivencial per a dones en el qual es proposa a partir d’una lectura atenta del llibre de la poeta, cantadora i psicoanalista C. Pinkola Estés, “posar de nou en marxa la vida interior” de cadascuna de nosaltres.

Aquests grups estan enfocats en el creixement personal de les dones. Propicien el restabliment d’una xarxa de trobada, reflexió i ajuda mútua que, convertint-se en un espai matriu, afavoreix progressius naixements de consciència.

Els encontres generen un aliment vital tant emocional com mental que pren cura dels aspectes ferits de la psique femenina i ens acompanya a restaurar i regenerar identitats malmeses, a crear vincles nutritius.

Reflexionem sobre l’aplicació pràctica i quotidiana dels contes, tot compartint records, experiències, somnis, i fomentant els recursos creatius de cada participant. Aprofundim cada símbol, desvetllant les claus que ens donen aquests relats simbòlics i, assaborint cada “instrucció”, aprenem a utilitzar les eines psíquiques, a recordar la saviesa de l’ànima.

Progressivament, aquesta pràctica d’escolta i de diàleg més conscient revitalitza la vida interior de cadascuna i ens possibilita una actuació més assertiva en el món exterior.

 

Grup presencial, el primer dissabte de mes, de 10 a 14 h a l’eixam.

Grup online, els dimecres quincenals, de 19 a 21h (plataforma zoom).

 

Cal concertar una entrevista prèvia.

 

Muriel Chazalon, facilitadora del grup

678 101 464

http://www.blogdelesllobes.com