Muriel Chazalon

astrología / grups de dones

 

Vaig néixer a França al Parc Naturel des Cévennes, i visc des de fa anys al peu del Montseny a Sant Celoni (Catalunya).

He estudiat filosofia a l’Universitat Paul Valéry a Montpellier i, tot just arribada a Espanya, començo la meva recerca en astrologia, en simbologia i en psicologia fa ara més de 25 anys. Em formo en psicologia humanista (Especialista en Psicoteràpia Centrada en la Persona – Carl Rogers) a l’Institut d’Interacció de Barcelona.

El 1993, sóc co-fundadora de l’Associació cultural l’eixam.

Des de l’any 1999, el meu treball està centrat en acompanyar grups de dones enfocats en l’exploració, la cura i la regeneració de la naturalesa femenina. Dono cursos en l’àmbit de la simbología i de la mitología, i dirigeixo tallers de treball experiencial amb els somnis, així com seminaris i tallers entorn al pensament estètic i la poètica de diversos autors i autores.

En l’actualitat dirigeixo tallers de recerca personal a través del desenvolupament de la creativitat (pintura, escriptura, pensament, poètica) entorn a la confluència de l’escriptura de la poeta i filòsofa hispano-belga Chantal Maillard i de l’obra pictórica de Fabienne Verdier, o dels traços ideogràfics del poeta i pintor Henri Michaux.

He seguit durant més d’una dècada la trajectòria del poeta-pensador scoto-francés Kenneth White, i sóc autora d’un lèxic de la seva obra publicat a França (L’œuvre de Kenneth White. Lexique fractal, França, Isolato éditions, 2019).

I acabo de publicar, Decir los márgenes, un llibre de converses amb la poeta i filòsofa Chantal Maillard (Galaxia Gutenberg, 2024).

 

678 101 464 

muriel.chazalon@gmail.com

http://blogdelesllobes.com/