Diafreo

ban1

diafreo

 

Aquest és un mètode corporal integratiu que atén la persona des d’una perspectiva global, entenent que el cos, les emocions, la part energètica i l’espai intern de cadascuna estan totalment interaccionades.

Seguint el mètode de Françoise Mézières, desbloquegem la musculatura profunda del cos a partir de postures d’estiraments globals (de les cadenes musculars) adaptades a cada persona, de massatges… tot evitant les compensacions corporals que sorgeixen de la tracció de la musculatura posterior, i posant especial atenció a l’alliberament del diafragma i del moviment de la respiració. Deixant així pas a les diferents expressions del cos: emocions, memòries, experiències, imatges o moviments, informacions o respostes que estaven retingudes en aquestes contraccions. Una vegada alliberades, acceptades, i integrades, portaran a la persona a una major comprensió de si mateixa, a noves possibilitats d’expressió i de canvi. En diafreo les acollim tot i buscant la seva pròpia integració.

Busquem apropar el cos al seu eix natural per tal de trobar l’harmonia i el benestar a través d’un procés d’autoconeixement, dins d’un marc d’acompanyament.

Atenem la persona des d’una demanda tant corporal com emocional, i a qui tingui interès en adquirir millor consciència del seu cos i a aprofundir en el propi creixement i recursos emocionals.

Treball individual i en grup. Hores a concertar.

 

Lourdes Prat

637 95 85 37

 

Per a més informació us recomano:

“La memoria corporal”, de Luz Casasnovas. Ed. Desclée De Brouwer.

http://diafreo.es

https://elcuerpohabitado.wordpress.com

https://www.edesclee.com/img/cms/pdfs/9788433017734.pdf