Helena Masnou

procés personal integral

 

 

Sóc Terapeuta gestalt i educadora social.

Formada en el vessant cognitiu-conductual, i més especialment en el corrent humanista, amb formacions com: màster en PNL, formació sistèmica en el treball familiar, procés terapèutic a través del treball corporal i l’expressió artística, Eneagrama, etc.

Fa 15 anys que em dedico al camp de les addiccions i la salut mental, acompanyant a processos de conscienciació i reflexió que permetin un canvi d’hàbits saludables i un coneixement més responsable de les propias conductes, per tal de que es permeti modificar-les.

Per altra banda la meva formació continua i la meva curiositat personal, fan que segueixi investigant i aprenent amb matèries de psicologia, física quàntica, coneixement organísmic, bioenergètica, Reiki, psicologia transpersonal i altres vessants des de l’art i la simbologia, com a mètodes per acompanyar en processos profunds de transformació personal.

Actualment també estic acabant el grau de psicologia per la UOC, i donant classes a la universitat Ramon Llull als alumnes d’educació social i treball social. I com a mètode més innovador, també col.laboro amb altres professionals del camp terapèutic-energètic en l’acompanyament a processos de crisi personal i adiccions.

 

659 270 252

helena.masnou@gmail.com