Raquel Raurell

APCI

 

Em dic Raquel, tinc tres fills i fa més de 15 anys que acompanyo persones en el seu procés de creixement personal a través de la teràpia.

 

Sóc psicòloga i terapeuta en APCI (Anàlisi psicocorporal interactiu).

 

FORMACIÓ

 

Des de petita la dansa m’ha acompanyat i continua present en la meva vida. El nostre cos és part essencial de nosaltres i és per això que el tinc present en tot allò que faig. He cursat estudis de dansa clàssica, contemporània, contact improvització i altres disciplines en diverses escoles de Catalunya i Madrid.

 

Als 20 anys vaig veure clar que volia dedicar la meva vida a treballar amb persones que necessitessin ajuda i l’any 2000 vaig finalitzar la Diplomatura en Treball social a la Universitat Ramon Llull. De seguida vaig començar a exercir en diferents àmbits socials i més tard em vaig postgraduar en Salut mental.

 

Cercant una visió holística de la persona que atengués el cos vinculat a les emocions i a la forma com ens relacionem, entre els anys 2002 i 2006 vaig cursar la formació en Teràpia APCI (Anàlisi psicocorporal interactiu) a Barcelona, mètode creat per Àngel Bonet i vaig començar a exercir de terapeuta.

 

Vaig completar la Llicenciatura en Psicologia l’any 2011 per tal de poder atendre amb més cura i coneixement a les persones durant el treball en la teràpia.

 

Des de fa anys i a mida que tinc temps, em formo en Constel·lacions familiars amb Brigitte Champetier de Ribes a l’INSCONSFA de Madrid. La mirada sistèmica enriqueix la meva forma d’entendre la vida i les relacions personals.

 

La dansa segueix sent per mi un espai de connexió i expressió en la meva vida.

 

 

EXPERIÈNCIA

  • Professora de diverses tècniques de dansa des de l’any 1998 fins al 2006.
  • Treballadora social des de l’any 2000 fins a l’actualitat en diferents àmbits (persones grans, persones amb dependència, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental).
  • Terapeuta psicocorporal i psicòloga des de l’any 2006 fins a l’actualitat en diversos centres a Barcelona i Madrid.
  • Actualment i des de l’any 2009 exerceixo com a psicòloga i terapeuta a L’Eixam de Sant Celoni.

 

Els dilluns, hores a concertar

 

678470221

raquelraurell@yahoo.es

www.raquelraurell.com