Teresa Alfaras

mètode grinberg i reflexologia

 

Em vaig formar com infermera a l’Hospital Clínic de Barcelona (1971), volia estar aprop de la gent que patia i acompanyar-los.

He exercit en diferents àmbits dins de la infermeria, des de l’hospitalari a la docència, i també en Atenció Primària.

Amb el temps em va interessar conèixer altres maneres d’enfocar el tractament dels problemes de salut.  L’any 1989 vaig formar-me en Reflexologia en diferents escoles. A partir d’aleshores vaig obrir la meva pròpia consulta on compaginava encara els meus serveis com infermera a domicili  i donava massatges de Reflexologia.

Per poder atendre millor les necessitats dels meus pacients vaig treure’m el títol de Naturopatia (CENAC 1993) i vaig rebre una formació paral·lela, al mateix centre, en Medecina Tradicional Xinesa. Després va venir l’aprenentatge de la Kinesiologia, amb el Dr. Guxens (1993-94). Però sempre era jo, a través del que havia aprés, la que tenia que curar als que jo atenia. Depenia de mi, dels medicaments, encara que ara fossin naturals, i dels punts que pressionava. Eren els meus “pacients”.

Aleshores em va arribar la noticia d’un mètode que em va entusiasmar, el Mètode Grinberg, i vaig seguir  la formació (1994-97). Ja no es tractava de tenir “pacients” sinó de que la persona amb qui jo tractaria prendria part activa en el seu procés. Serien “clients” que, amb mi, anirien aprenent a sentir-se, a observar-se, a conèixer-se.

També, imparteixo cursos de Reflexologia i de Flors de Bach com a eines per utilitzar en família i al propi entorn i per aprofundir en el coneixement del cos i de les emocions.

Consulta els dimecres.

Per contactar amb mi cal fer-ho per whats app al telefon 666107197 o bé per e-mail: teresalfaras@gmail.com