Teràpia Gestalt

ban1

És una psicoteràpia humanista que es fonamenta en la capacitat que tenim les persones per créixer cap a la nostra pròpia autorealització.

Té una visió holística de l ésser humà tenint amb compte els components cognitius, emocionals i motrius en el procés psicoterapèutic, treballant la interacció entre la ment, les emocions i el cos.

L espai de teràpia facilita l expressió dels problemes i sentiments de la persona per arribar-se a conèixer millor, entendre i acceptar les seves pròpies necessitats, obrin el nombre de possibilitats d explorar noves maneres de esser i de actuar , afrontant amb més confiança i seguretat els problemes que pertorben el seu benestar.

El treball terapèutic es basa en la presa de consciencia dels nostres actes, viure l experiència del present i fer-se responsable de les actuacions que prenem en cada moment. L objectiu es que la persona arribi a esser autèntica, es a dir, que tingui un contacte ple amb la realitat , que assoleixi la capacitat de guiar-se en els variables situacions de la vida, i que a traves del procés terapèutic es pugui recolzar amb ella mateixa en lloc de cercar recolzament en els altres.

La eficàcia de la teràpia gestalt esta demostrada en els tractaments de la depressió, angoixa, fòbia, estrès, pors, obsessions, trastorns alimentaris, addiccions. Per les situacions de crisi familiar, personal, laboral o social i per resoldre els conflictes de relació de parella.

Teràpia per adultes, adolescents i parelles.

 

Hores a concertar per el dimecres, dijous i divendres a la tarda.

 

Josep Salamero, psicòleg i psicoterapeuta gestalt.

647989630