Santi Nadal Navarra

medicina integrativa

 

Sóc en Santi Nadal i al llarg de la meva vida professional com a metge m’he dedicat a comprendre la medicina des d’un punt de vista particular, entenent la salut com un bé complet que ens permet gaudir de la vida amb llibertat.

Sempre he procurat acostar-me a les persones amb una mirada generosa i completa, sabent que salut i malaltia formen part de l’aventura de viure i que des del meu coneixement puc ajudar a alleujar o guarir les persones, emprant les eines més naturals possibles, entenent-nos com a part de la natura i posseïdors d’una força vital que ens condueix a través de la vida.

La Medicina Natural en primer lloc, amb tot el que comporta de suggerent, d’intuïtiu, de coneixement tradicional, de respecte a la terra, als éssers que l’habiten, traslladat a la ment, a l’esperit, a  l’alimentació, a la forma de vida… això m’ha mogut a practicar-la i aprofundir-la.

Després va arribar l’Homeopatia, amb tot el que comporta com a eina terapèutica que arriba al nucli dels desequilibris vitals que ens comporten malestars i malalties, i que permet amb una anàlisi interior, estimular i desbloquejar l’energia, fer-la fluir i reconquerir la salut.

Aquest és el motiu que em porta a oferir-vos un espai de consulta i coneixement a l’Eixam, on poder-vos atendre si ho desitgeu.

Llicenciat en Medicina. Diplomat en Medicina Natural i Acupuntura. Màster en Homeopatia Unicista.

 

616 417 433

iacnadal@gmail.com