Alf Mota

cuina terapeùtica

 

Docent de cuina i promotor d’una alimentació sana i equilibrada. Format en macrobiòtica, en medicina oriental, en nutrició i dietètica, en cuina aplicada a la dietoteràpia, en agroecologia i en comunicació.

Xef vegetarià distingit per la Unió Vegetariana Espanyola i membre de l’equip EcoChef Espanya. Aposta per una alimentació ecològica i equilibrada, tant com a estil de vida personal, professionalment com a mètode terapèutic i a nivell global, com una estratègia sostenible per a la transformació social.

Imparteix regularment cursos i tallers de cuina en diferents escoles i centres de formació a Barcelona, Madrid i Girona. També classes de cuina terapèutica personalitzades per a particulars amb assessorament dietètic, energètic i nutricional. Col·labora amb organismes públics i privats en projectes educatius per a la promoció d’hàbits de vida saludables.

Desenvolupa receptes i continguts gastronòmics per a empreses d’alimentació ecològica. Imparteix xerrades i conferències en escoles, associacions, cooperatives, fires, tendes, mercats i supermercats. Escriu regularment i intervé en programes de ràdio sobre gastronomia ecològica i estil de vida sostenible i saludable.

 

630 282 780

info@macroseny.com

www.macroseny.com