Júlia Casals Ordeig

ioga i criança

 

 

Vaig descobrir el ioga i els meus mestres, l’Imma i en Lluís, en el meu primer embaràs.

El ioga em va ensenyar a connectar amb mi, amb el meu cos, i amb la meva ànima. Vaig començar a practicar, cada vegada  més, i vaig fer la formació de ioga per embarassades amb l’Imma. Poc després de acabar la formació vaig a començar a acompanyar a dones amb el ioga i vaig donar-me compte que era la meva missió a la vida, acompanyar a les dones en tot el procés de la maternitat i acompanyar aquestes boniques ànimes que venen a la Terra perquè puguem fer un món millor.

El següent pas va ser formar-me com a instructora de ioga amb l’Imma i en Lluís. Aquí és on em vaig quedar embarassada de la meva segona filla, i a on el ioga va passar a ser molt important a la meva vida. Sentint la plenitud de practicar cada dia i el centre que això em porta.

En el primer embaràs també em vaig formar com a Doula. I això també m’ha permès acompanyar moltes dones en tot el procés, sempre amb la mirada posada al ioga.

Connectada amb la maternitat i amb l’educació conscient, també em vaig formar en educació viva, i ara també estic acompanyant a nens/es de 0 a 3 anys en un projecte d’educació viva al bosc. Ja que per mi viure en plena connexió amb la naturalesa es molt important.

Juntament amb el meu company estem compromesos  a ajudar a la gent a viure amb més consciencia i amb connexió amb els seus desitjos.

Vivim al mig del bosc en un entorn màgic, compartint la vida amb els nostres veïns i fent vincles d’ajuda entre nosaltres. Portem els nostres fills en un projecte d’educació viva al bosc a on les famílies estem molt implicades en la seva educació.

 

629 536 938

julia.c.o@hotmail.com