ioga i criança

Slider

Ioga per embarassades

Durant l’embaràs, el ioga t’ajudarà a tenir un moment de pausa per connectar amb el teu/va bebè i amb tu mateixa.

T’aporta equilibri emocional. El ioga t’ajuda a estar més relaxada, disminueix l’estrès i millora el nostre estat d’ànim

Et prepara físicament, fent que integris els canvis corporals de l’embaràs i preparant-te per al part, ja que tenir una millor forma física pot fer que afrontis el part amb tota la teva força, també que tinguis una bona recuperació en el puerperi i puguis afrontar la maternitat amb més facilitat.

Treballarem amb la respiració per ajudar a millorar els patrons respiratoris amb moviments d’expansió toràcica i amb la respiració conscient, per tenir una més bona oxigenació de la nostra sang i la del nostre bebè.

És un moment molt bonic per compartir amb altres dones que estiguin en el mateix procés que tu, ja que pots compartir dubtes i sensacions i et fa sentir entesa i sostinguda. Durant les sessions es creen vincules molt bonics entre les embarassades que duren tota la criança, creant així una xarxa de suport.

Durant les sessions sentiràs la plenitud i confiança.

Dimecres de 16.30h a 18h.

 

Ioga per a mares i nadons

Una estoneta per tornar a connectar amb el teu cos i amb el teu bebè fent ioga i compartint amb més mares en aquest moment preciós.

El ioga t’ajudarà a tenir una bona recuperació post part, treballant tot el cos i així ajudant a que tot vagi tornant al seu lloc.

Tenint un espai per fer ioga amb el teu bebè i una estoneta de massatge per ell.a que us aportarà una gran connexió.

També tenint una estoneta al final per compartir dubtes, experiències i parlar de temes relacionats amb la criança.

Els dimecres de 10.30h a 12h.

 

Ioga integral per a mares 

La maternitat pot ser intensa, per això és important trobar espais per tu. Sentir el cos i respirar conscientment et connecta amb el teu centre i la teva intuïció. Prepara’t físicament, emocionalment i mentalment per poder acompanyar els teus fills des de la plenitud i l’alegria.

Els dimecres de 18.30h a 20h.

  

Júlia CasalsOrdeig, Professora de ioga, naturòpata i doula.

629 536 938

julia.c.o@hotmail.com