Ernest Guirao

bioenergética psico-corporal

 

 

Sóc terapeuta bioenergètic, formador en diferents tècniques bioenergètiques i investigador.

Fa més de 15 anys que estic practicant i aprofundint en la visió bioenergètica i transpersonal de l’ésser humà.   Principalment, ho faig mitjançant el mètode Reiki i la meditació com a formador, terapeuta i investigador, amb més de 5000 sessions individuals acompanyant processos de transformació personal, i prop de 2000 cursos impartits.

Sóc Mestre de Reiki de diferents corrents filosòfiques (Japó, Índia, Egipte i Europa), entre elles la més significant, el 7º Llinatge tradicional japonès, i sóc divulgador del meu propi mètode de reiki, denominat Omnia Reiki ®www.omniareikiinstitute.com

Fundador de l’Omnia Reiki Institute on imparteixo formacions des de l’any 2012 a terapeutes, psicòlegs, educadors i professionals sanitaris i col·laboro activament amb la Universitat de Barcelona d’Infermeria i centres sanitaris (hospitals i centres d’assistència primària, residències, centres de dia, etc.) així com associacions del 3r sector social.

La meva formació en el camp de la bioenergètica i subtil de l’ésser humà, i l’experiència en l’acompanyament de processos personals durant 15 anys, m’ha portat a anar construint una visió integral de la persona, fins a arribar a la seva dimensió espiritual.

Per acompanyar tota aquesta visió integral, he anat ampliant coneixements en camps com la psicologia taoista, la dietètica i la nutrició tradicionals xineses, la dietètica i nutrició vegetarianes i vegana, el xamanisme, la física quàntica, la geometria sagrada, l’acupuntura coreana, l’auriculoteràpia, la teràpia floral, i la PNL.

Tinc inquietud natural per desenvolupar i potenciar ponts de comunicació estables amb institucions tant públiques com privades de l’àmbit de la salut i sector social, creant plataformes de treball en comú, per implementar la pràctica del Reiki en les activitats sanitàries, per-sanitàries i socials d’aquestes entitats.

Investigo les virtuts del reiki, mitjançant la promoció o col·laboració en projectes oficials amb la Universitat d’Infermeria de Barcelona com el Cas-control en un Centre d’Atenció Primària de Barcelona amb una mostra de 200 persones hipertenses.

 

Tel. 661 866 329

www.omniareikiinstitute.com

info@omniareikiinstitute.com