GRUP DE DONES

 

Taller per a dones en el que es proposa a partir d’una lectura atenta del llibre de la poeta, cantadora i psicoanalista junguiana C. Pinkola Estés, “Mujeres que corren con los lobos”, “posar de nou en marxa la vida interior” de cadascuna de nosaltres.

El taller és vivencial i participatiu. Aprofundim en l’anàlisi dels contes del llibre, reflexionant sobre l’aplicació pràctica i quotidiana del que llegim, desvetllant les claus i les “instruccions” que se’ns donen. En definitiva, aprenem a comprendre el seu llenguatge simbòlic i metafòric que no és sinó el llenguatge de la mateixa ànima.

El grup està enfocat en el creixement personal i l’autoconeixement de les dones. Propicia el restabliment d’una xarxa de trobada, reflexió i ajuda mútua que afavoreix la cura dels aspects ferits de la psique femenina, propicia la restauració i la regeneració de les identitats malmeses, així com la creació de vincles nutritius.

Primer dissabte de cada mes de 10 a 14:00 a l’eixam.
Cal concertar entrevista prèvia.

Facilitadora del grup: Muriel Chazalon
Telèfon de contacte: 678 101 464
htpp://www.blogdelesllobes.wordpress.com

Segueix-nos a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.