CUINA NATURAL

 

 
La correcta selecció, combinació i elaboració dels aliments naturals, de proximitat i de temporada, incorpora un assenyat i rellevant potencial terapèutic per la prevenció de les malalties com pel manteniment i/o la recuperació de la salut.
En practicar una cuina justa amb el medi ambient estem, en gran mesura, contribuint per a la salut del planeta i del nostre entorn social, acceptant així el compromís sanador des d’una perspectiva integral i ecològica.

Els nostres tallers de cuina són essencialment pràctics, en què tu cuines amb l’acompanyament del cuiner Alf Mota. S’exposaran les bases d’una alimentació sana, natural, vegana i sense gluten, sense sucre refinat amb aliments integrals i naturals que conformen les bases d’una dieta equilibrada, guiats per la saviesa milenar de la macrobiòtica, on els ancestrals coneixements sobre alimentació i dietoteràpia d’Orient i Occident es nodreixen.

En els tallers de cuina temàtics també s’explica les propietats nutricionals dels ingredients que farem servir; tècniques de cocció i els seus efectes energètics, tipus de tall, ingredients específics i el seu potencial medicinal. 

T’ajudarem a fer una organització eficient de la cuina saludable, amb aliments reals, ecològics, de temporada i en gran mesura de proximitat. També podrem degustar els deliciosos plats, sopes i postres saludables que elaborem en classe.
 
Alf Mota, Cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica.
Segueix-nos a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.